Шановні суб’єкти господарювання!

02 серпня 2024 року у м. Одеса відбудеться Форум «Крафтовий бізнес Одещини» з презентацією продукції та товарів локальних крафтовиків (далі – Форум).

Організаторами Форуму є Одеська обласна державна адміністрація та Агенція регіонального розвитку Одеської області за підтримки АТ «УКРСИББАНК».

Метою проведення Форуму є сприяння розвитку крафтового виробництва та стимулювання зростання регіональної економіки через збільшення попиту на місцеві товари і послуги.

У рамках Форуму відбудеться засідання круглого столу «Крафтовий бізнес: законодавче регулювання та перспективи розвитку» з питань щодо правових засад організації діяльності виробників крафтової продукції та можливості залучення додаткових фінансових ресурсів у розвиток власної справи (програма додається).

Для налагодження нових ділових контактів та каналів збуту крафтових товарів до участі у Форумі запрошено представників провідних торговельних мереж, туристичних агенцій, що впроваджують туристичні маршрути з відвідуванням крафтових виробництв, а також представників закладів харчування (ресторани, кафе), які зацікавлені у закупівлі крафтової продукції.

Участь у Форумі – безкоштовна, про місце проведення заходу буде поінформовано додатково.

Запрошуємо взяти участь у Форумі з презентацією продукції (товарів) власного виробництва, що сприятиме збільшенню доходів, масштабуванню бізнесу, створенню нових робочих місць. Про участь у Форумі просимо до 16 липня 2024 року поінформувати Департамент економічної політики та стратегічного планування обласної державної адміністрації на е-mail: tprostova@od.gov.ua (контактна особа: Тетяна Простова,  тел.  (068) 600 40 45) та управління економіки Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області на е-mail: izmail-econ@ukr.net (контактна особа: Тетяна Оленєва, тел. (096) 691 15 93).