Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його  очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення (Новорічні подарунки) Управління культури і туризму Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

14.11.2023

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

ЗамовникУправління культури і туризму Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області    
Предмет закупівлікод національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (Новорічні подарунки)
Вид процедуриВідкриті торги з особливостями
Ідентифікатор процедури закупівліUA-2023-11-13-014308-a
Розмір бюджетного призначення1 140 750,00 грн (з ПДВ)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівліПодарунок 1 Кількість 7200 штук. Вага подарунку повинна бути не менше 530 г. Кількість цукерок повинна бути не менше 37 штук. Детальний опис предмету закупівлі і технічні вимоги до товару: 1.1. Вимоги до упаковки: 1.1.1. Розмір упаковки (коробки) – 150Х75Х265 мм; матеріал упаковки – целюлозний картон щільністю не менше ніж 250 г/м2. Фарбована фарбами СМУК  та вкрита ВД лаком. 1.1.2. Дизайн новорічної упаковки повинен містити патріотичну та різдвяну символіку з урахуванням святкового настрою та прийнятним для дитячого сприйняття. 1.1.3. Учасник має надати у складі пропозиції інформацію щодо виробника упаковки товару, а саме повне найменування виробника, код ЄДРПОУ, юридична адреса, фактичне місце знаходження, телефон. Учасник має надати у складі пропозиції сканований оригінал чинного на дату розкриття висновку державно-санітарної епідеміологічної експертизи виданого уповноваженим державним органом на упаковку товару. 1.2. Склад новорічного подарунку 1 повинен складатися з наступних кондитерських виробів (рівень Рошен, АВК, Лукас або аналогічної якості): Хрусткі мультизлакові палички зі смаком шоколаду або згущеного молока в упаковці з новорічною символікою 50 г – 1 уп. Цукерки з вафельними вівсяними пластівцями та какао з  вафельною крихтою, просочена шоколадною глазур’ю – 2 шт.              Глазуровані шоколадною глазур’ю цукерки, корпус — помадка вершкова крем-брюле з додаванням какао-порошку- 2 шт.                Солодка карамель тофі з подрібненим горіхом, покрита шоколадною глазур`ю – 3 шт.              Ніжне вершкове неглазуроване тоффі з желейними начинками зі смаком абрикоса, апельсина, полуниці та чорниці – 3 шт.             Шоколадні цукерки з карамеллю і арахісової пастою – 2 шт. Мікс желейних цукерок  з додаванням натуральних соків: апельсин, грейпфрут, кисла вишня, лісові ягоди, лимон, лайм та суниця – 3 шт.           Глазуровані помадні цукерки з додаванням тертого арахісу та фундука – 2 шт.           Глазуровані цукерки з м’якої молочно-ірисової маси  з додаванням обсмаженого цільного арахісу – 2 шт.             Желейна яблучна цукерка у ніжній кондитерській глазурі – 2 шт. Неглазуровані цукерки, помадка з  натурального молока і вершкового масла в молочному корпусі – 2 шт. Мікс карамелі на паличці зі смаками «йогурт-малина», «йогурт-полуниця» та «йогурт-ананас»– 2 шт. Батончик з ніжною кремовою начинкою з вершковим смаком у тонкій вафельці, покриті молочним шоколадом – 1 шт. Цукерка з поєднанням вафельної крихти та кокосової стружки, у десертному шоколаді – 3 шт.             Вафельна цукерка у формі кульки з начинкою зі смаком горіху, вкрита білою кондитерською глазур’ю та вафельними крихтами – 2 шт.             Цукерка м’який ірис з арахісом – 2 шт.             Восьмишарові вафельні цукерки, зі смаком згущеного молока, присипані арахісом і покриті кондитерською глазур’ю – 1 шт.             Світлі вафельні листи, поєднані молочно-вершковою начинкою та покриті глазур’ю – 1 шт.              Глазуровані цукерки з молочно-грильяжним корпусом із добірного обсмаженого насіння соняшника в патріотичній упаковці – 1 шт. Подарунок 2 Кількість 225 штук. Вага подарунку повинна бути не менше 450 г. Кількість цукерок повинна бути не менше 37 штук. Детальний опис предмету закупівлі і технічні вимоги до товару: 2.1. Вимоги до упаковки: 2.1.1. Розмір упаковки подарунку 2 (коробки) – 120Х100Х220 мм; матеріал упаковки –целюлозний картон щільністю не менше ніж 270 г/м2. Фарбована фарбами СМУК  та вкрита ВД лаком. 2.1.2. Дизайн новорічної упаковки повинен містити патріотичну та різдвяну символіку з урахуванням святкового настрою та прийнятним для дитячого сприйняття. 2.1.3. Учасник має надати у складі пропозиції інформацію щодо виробника упаковки товару, а саме повне найменування виробника, код ЄДРПОУ, юридична адреса, фактичне місце знаходження, телефон. Учасник має надати у складі пропозиції сканований оригінал чинного на дату розкриття висновку державно-санітарної епідеміологічної експертизи виданого уповноваженим державним органом на упаковку товару. 2.2. Склад новорічного подарунку 2 повинен складатися з наступних кондитерських виробів (рівень Рошен, АВК, Лукас або аналогічної якості): Хрусткі мультизлакові палички зі смаком шоколаду або згущеного молока в упаковці з новорічною символікою 50 г – 1 уп.                Цукерки з вафельними вівсяними пластівцями та какао з  вафельною крихтою, просочена шоколадною глазур’ю – 2 шт.               Солодка карамель тофі з подрібненим горіхом, покрита шоколадною глазур’ю – 3 шт.              Ніжне вершкове неглазуроване тоффі з желейними начинками зі смаком абрикоса, апельсина, полуниці та чорниці – 3 шт.             Льодяникова карамель із кислою фруктово-ягідною начинкою зі смаком яблука, вишні та чорниці – 2 шт. Мікс желейних цукерок  з додаванням натуральних соків: апельсин, грейпфрут, кисла вишня, лісові ягоди, лимон, лайм та суниця – 3 шт.           Глазуровані помадні цукерки з додаванням тертого арахісу та фундука – 2 шт.           Глазуровані цукерки з м’якої молочно-ірисової маси  з додаванням обсмаженого цільного арахісу – 2 шт.             Желейна яблучна цукерка у ніжній кондитерській глазурі – 2 шт. Неглазуровані цукерки, помадка з  натурального молока і вершкового масла в молочному корпусі – 2 шт. Мікс карамелі на паличці зі смаками «йогурт-малина», «йогурт-полуниця» та «йогурт-ананас»– 2 шт. Батончик з ніжною кремовою начинкою з вершковим смаком у тонкій вафельці, покриті молочним шоколадом – 1 шт. Цукерка з поєднанням вафельної крихти та кокосової стружки, у десертному шоколаді – 3 шт.             Вафельна цукерка у формі кульки з начинкою зі смаком горіху, вкрита білою кондитерською глазур’ю та вафельними крихтами – 3 шт.             Цукерка м’який ірис з арахісом – 2 шт.             Восьмишарові вафельні цукерки, зі смаком згущеного молока, присипані арахісом і покриті кондитерською глазур’ю – 1 шт.             Жувальний ірис зі смаками яблука, вишні, апельсина та полуниці – 3 шт. Строк придатності товару на момент поставки, повинен становити не менше 70% від загального терміну зберігання. 3. Обов’язкові додаткові компоненти новорічного подарунку: 3.1. Новорічна вітальна листівка для одержувача подарунка з привітанням (друк повнокольоровий на бiлому паперi з однієї сторони), розмір (форма) листівки – прямокутна 100*150 мм, папір – крейдований, не менш ніж 250г/м2. 3.2. Кількість символів у привітанні не менше ніж 100, шрифт – декоративний, наявність офіційної символіки міста Ізмаїл обов’язкова (герб, тощо). Дизайн новорічної листівки повинен містити патріотичну та різдвяну символіку, текст листівки надається Замовником. 4. Вимоги до предмету закупівлі:    4.1. Якість товару повинна  відповідати вимогам ДСТУ ІSO 22000: 2007 (ISO22000:2005.IDT). 4.2. Якість шоколадних цукерок, що входять до складу подарунку, повинна відповідати ДСТУ 4135:2014, а саме шоколадна маса для формування та шоколадна маса для виробництва шоколадних цукерок повинна бути виготовлена лише на основі какао-масла. 4.3. Масова частка шоколадної маси в шоколадних цукерках повинна складати не менше 55%. 4.4. Масова частка какао-продуктів у шоколадній масі повинна складати не менше 45%. 4.5. Смак і запах -характерний конкретній назві цукерок, без стороннього присмаку та запаху. 4.6. Учасник має надати у складі цінової пропозиції довідку за нижче наведеною формою на фірмовому бланку (у разі наявності такого бланку) за підписом керівника або уповноваженої особи інформацію у вигляді, яка міститиме опис (перелік) складових (солодощів, цукерок, тощо) новорічного подарунку, що пропонується Учасником з зазначенням їх найменування та виробника. Крім того учасник має надати у складі цінової пропозиції кольорове зображення (фотографію або фотографії) упаковки дитячого новорічного подарунку, що пропонується Учасником, фінальний макет для друку затверджується перед підписанням договору. Також Учасник має надати у складі цінової пропозиції кольорове зображення (фотографію або фотографії) складових (солодощів, цукерок, тощо) новорічного подарунку, що пропонується Учасником. Довідка опис (перелік) складових новорічного подарунку, що пропонується Учасником: № з/п Назва Виробник, Торгова марка Вага одиниці, грам Кількість, шт. Вага загальна, грам Опис 1             2             4.7. Зовнішній вигляд – властивий конкретній назві цукерок. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур’ю, не повинні мати на лицьовій поверхні «посивіння» або пошкоджену глазур. 4.8. Продукція пройматиметься лише за наявності супровідних документів, що підтверджують її походження, безпечність і якість. Предмет закупівлі  повинен відповідати технічним характеристикам та вимогам державних стандартів і підтверджуватися декларацією виробника (посвідченням про якість). У посвідченні про якість наводиться найменування підприємства – виробника (повну назву, адресу офісу та виробництва, телефони, найменування і сорт продукту), вид упаковки, умови зберігання, термін і відповідність певній нормативній документації. Документація повинна мати відомості про відсутність генетично модифікованих організмів (за наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає). Продукти харчування повинні мати маркування у відповідності до вимог законодавства України. Маркування забезпечується на підставі вимог Технічного регламенту щодо маркування продуктів харчування.  4.9. Обов’язковою умовою є:  – відповідність готової продукції стандарту; – обов’язкове дотримання санітарних норм та правил, особистої гігієни експедитором-вантажником при постачанні даного виробу; 4.10. За якість та безпечність продукції постачальник відповідає до кінця її використання. Замовник залишає за собою право у будь-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних акредитованих на це лабораторіях. Вартість проведення досліджень сплачує постачальник. У разі встановлення невідповідності продукції заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення продукції постачальнику та у подальшому розірвання існуючого договору на постачання продукції. 4.11. Прийманню не підлягатиме товар: – у пошкодженій упаковці; – на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням; – без сертифіката (посвідчення) якості; – після закінчення терміну придатності до споживання. 4.12. Вивіз товару зі складу Постачальника здійснюється транспортом, силами, засобами та за рахунок Постачальника. Постачання повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням “Продукти”. Кузови машин із середини повинні бути  покриті матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися, із додержанням температурного режиму відповідно до вимог правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби, якими перевозиться товар, повинні бути чисті, без сторонніх запахів. Автотранспорт повинен мати довідку про проходження санітарної обробки. 4.13. Завантаження, розвантаження товару здійснюють працівники Постачальника. 4.14. Особи, які будуть задіяні у доставці товару, повинні мати санітарні книжки.           4.15. Учасник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів на товар  та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів.             4.16. Постачальник здійснює фасування подарунків в коробки відповідно до кількості, наданих замовником перед поставкою товару. 4.17. Учасник, пропозиція якого за результатом оцінки визначена найбільш економічно вигідною, зобов’язаний в 1-денний термін надати замовнику дегустаційний зразок подарунку та акт приймання-передачі на набір (обов’язково), який планується для постачання. Учасник який не надав свій зразок набору буде відхилений, як такий, що не відповідає умовам документації. У разі надання неякісного товару замовник має право відмовитись від укладання договору.
Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначенняОчікувана вартість предмета закупівлі розраховувалася шляхом моніторингу прайсів постачальників даного виду товарів через мережу інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до Рішення виконавчого комітету Ізмаїльського міської ради Ізмаїльського району Одеської області № 795 від 10.11.2023 КПКВК 1017691, 1014060